Werkzaamheden

Nieuwbouw

 

Als het gaat om woningen in de vrije sector bent u bij ons aan het juiste adres. Na een grondige inventarisatie van uw wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden wordt een ontwerp gemaakt met een daarop afgestemde calculatie. Na uw akkoord worden de plannen verder uitgewerkt en volgt een offerte, waarin heel concreet wordt aangegeven wat de werkelijke kosten zijn en wat er eventueel aan meer- of minderwerk bekend gaat worden. Door zo helder mogelijk te zijn richting klant, worden teleurstellingen achteraf zoveel mogelijk voorkomen. Heeft u zelf al een tekening van "uw droomhuis" ook dan is het uiteraard mogelijk dit door ons te laten uitwerken.

Winkelverbouw

In de loop der jaren zijn we met regelmaat betrokken geweest bij winkelverbouwingen in Terneuzen en omgeving. Een activiteit die inmiddels is uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijfsonderdeel, met veel kennis en ervaring op dit gebied. De medewerkers zijn bovendien op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving en kunnen de opdrachtgevers, ook als het gaat om gemeentelijke vergunningen en verordeningen, met raad en daad terzijde staan.

Utiliteitsbouw

 

De zakelijke markt kan een beroep doen op ons als het gaat om de nieuwbouw van bedrijfs- en kantoorpanden, werkplaatsen, winkelpanden, loodsen, scholen, etc. Vormgeving, functionaliteit, veiligheid, het zijn aspecten die in iedere opdracht alle aandacht krijgen, met daarnaast de zorg voor een tijdige oplevering. Afspraak is afspraak bij ons bedrijf, in de wetenschap dat, zeker in de zakelijke markt, tijd geld is en vertraging van het bouwproces tot een minimum beperkt moet blijven. Het feit dat zakelijk opdrachtgevers regelmatig terugkeren bij ons bedrijf voor vervolg opdrachten zegt veel over het vertrouwen dat Gebr. de Bruijne geniet. 

Service en Onderhoud

Stormschade, inbraakschade, een plotseling defect aan woning of bedrijfspand? Opdrachtgevers doen nooit tevergeefs een beroep op ons. In noodgevallen zal alles in het werk gesteld worden op zo snel mogelijk een helpende hand te bieden. Gaat het om een projectmatig onderhoud aan renovatie van woningen, dan weten woningcorporaties en vastgoedbeheerders ons te vinden.

Verbouwing

 

Van het vervangen van een deurkruk tot en met de bouw van een dakkapel. Van het afhangen van een deur tot en met de realisatie van een erker. Voor alles wat met renovatie en verbouw te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Het bedrijf heeft de kennis, de ervaring en de juiste mensen in dienst om iedere verbouwing, groot of klein, perfect uit te voeren. Omdat het gaat om werken in een bestaande (woon)situatie wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de bewoners. Er wordt netjes gewerkt en goed gecommuniceerd en de medewerkers doen er alles aan om de dagelijkse gang van zaken in de woning zo min mogelijk te verstoren.

 

facebook.jpg

Industrieweg 26 | 4538 AJ Terneuzen | 0115 612093  |  info@gebrdebruijne.nl

bouwendnllogo_edited.png

© 16/11/2020  Gebr. de Bruijne | Privacyverklaring |  Cookieverklaring  |  Disclaimer